Svar på fråga!

Hejsan allihopa, jag hittade en väldigt fin fråga jag hade tänkt svara på! ^^
 
Hejsan Noomi och Domino, söt bild. Älskar katten Pusheen. Nu har jag två frågor till er, 1. Gillar ni Foki? Jag tänkte två söta tjejer som er borde älska henne. 2. Kan ni någon gång bomba bloggen med Hello Kitty bilder? Eftersom att jag älskar Hello Kitty och ni värkar ha bra koll på henne så då tänkte jag fråga det. Älskar eran blogg! <3
 

Hej på dig med! 1. Ja vi älskar Foki, hennes blogg är bara för underbar! 2. Såklart vi kommer bomba bloggen med Hello-Kitty någon gång, det lovar jag dig. Men för tillfället har jag inte tid! Och tack för att du gillar vår blogg så mycket! ^^
 

Som sagt om ni har fler frågor fråga bara :)
 
byebye!
 
 
 

Utseendet på god väg!

Som ni säkert ser är bloggen på god väg. Jag har som sagt tagit en lite paus för att planera resan till Danmark som kanske blir av nästa söndag. Hoppas ni gillar allt än så länge ^^
 
 
 

Ang. Självbiografin

Hej bloggen. Okej det var första gången jag sa det ^^ aja, jag har pratat med Domino och Jason länge om det här och nu har vi äntligen bestämt att självbiografin kommer bli av. Jag är super glad och jag har redan börjat fundera på vad jag ska skriva :)
Hoppas verkligen att ni kommer gilla vår självbiografi när allt är klart! 
 
 
(Har ni sett denna söta katt Pusheen? Alla skriver om denna sockersöta katt nu på Tumblr!) 
 
byebye!
 

Lollipop 2

 För något år sedan lanserades mobilen LG Cyon Lollipop 2, som är en ganska "gammaldags" mobil nu. Men jag skulle faktiskt gärna vilja ha den, den är ju så söt :3 Men i så fall som "extramobil" eller något ^^
Anledningen varför jag hittade den här mobilen är från den här "reklamlåten" med Bigbang:
 
 
Mobilen går att hitta här och kostar ungefär 2 000 svenska kronor.
Vill ha!
PS: Ser ni att vi har ändrat lite på våra "signaturer"? Och bloggdesignen är ju också klar, vi fixar bara lite med utseendet på bloggen fortfarande.

Ny header på gång!

Just nu sitter Noomi och håller på med en ny header, det enda jag kan hjälpa med är att bestämma lite hur den ska se ut, eftersom att jag inte kan Photoshop ^^ Hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som vi gör, vi tror att den kommer att vara den bästa hittills ;) Den kommer fortfarande vara lika söt som vanligt, men våra favoritartister kommer att vara med ♥ Resten får ni se sen!
 
Stay tuned,

Min musiksmak

Jag har ju tidigare berättat om att jag gillar Bigbang, och jag har nyligt blivit ett fan (eller VIP som vi kallar oss ^^). Jag älskar deras nya låtar, men det är absolut de äldsta som jag tycker är absolut bäst! De har låtar som är precis i den "stilen" som jag älskar :) Mina favoriter är Lollipop Part 2, Number 1, Somebody To Love, Fantastic Baby & Gara Gara Go!

Så min musikstil är en blandning av Pop, Hip hop och R&B, precis som Bigbang! Hoppas att de alltid kommer att göra lika bra musik som nu, och helst lika bra som den var förut!
 

Min musiksmak

Jag älskar K-pop, och jag älskar verkligen Girls' Generation och då vill jag tipsa om deras låt Oh!, super gullig och älskar alla söta kläder.
 
 
Dom har många bra låtar jag kan även tipsa om Mr. Taxi, The Boyz och Gee. Dom har många fler bra låtar men dessa är måsten! ♥
 
byebye!


Mina framtida planer

Hej! Nu har mina syrror tvingat mig också att göra ett inlägg om mina framtida

Well, jag vill ju bli en känd fotbolls spelare. Jag vill bosätta mig i Spanien och jag vill skaffa mig en Spansk flickvän. Jag vill resa runt i Europa och hela världen. Jag vill inte jobba med något tråkigt kontors jobb, jag vill jobba ute i friska luften. Jag vill skaffa mig ett stort lyxhus med pool och gym. En fotbolls plan på gården hade ju inte varit helt fel. Jag vill ha tre sovrum, tre badrum, mega kök och vardagsrum. Jag vill ha en mega TV jag kolla fotboll med. Jag älskar verkligen fotboll och att få jobba med det resten av mitt liv skulle ju vara helt underbar!
 
 
Ha det bra!
 

Mina framtida planer

Igår skrev ju Noomi om sina framtida planer, så nu tänker jag skriva om mina framtida planer ^^
Först och främst hade jag velat lära mig koreanska eller japanska, men tyvärr är koreanska ett ganska ovanligt språk att lära sig här i Sverige, så det går inte att lära sig i så många städer :/ Så då antar jag att det får bli japanska som jag får lära mig ^_^ Då hade jag helst velat flytta till Tokyo men jag har ingen aning om vad jag skulle jobba med x3. Dock hade jag gärna lärt mig koreanska i Japan för att sedan flytta till Seoul, av någon anledning. Men helst av allt hade jag gärna velat bo i både Japan och Sydkorea, men man kan ju alltid drömma ^^
 
Men min största dröm hade ju varit att få min "dröm man", som Noomi kallar det, Taeyang (snyggingen längst till höger) från Bigbang ♥ Dessutom kan han ju japanska ^w^
 
 
 

Mina framtida planer

Hej alla! Det kanske är folk som undrar vad vi har för framtida planer och nu hade jag och Domino tänkt göra varsitt enskilt inlägg om våra framtida planer!
 
Jag har tänkt flytta till London eller Dublin, jag vill ha den där söta Irländska eller Brittiska dialekten, jag är nämligen väldigt trött på min Amerikanska och jag vill ha en fin lägenhet med två sovrum, två badrum, ett stort kök och vardagsrum, tvättrum och ett förråd. Hemmafru hade varit ett roligt altenativ till jobb, men om jag ska vara helt ärlig så vill jag ha ett jobb. Jag vill sysselsätta mig med något. Jag vill gärna flytta så fort jag tagit examen. Kommer börjar spara mina pengar till det här. Jag har redan bestämt mig att jag vill jobba med något man inte behöver gå till, något man kan göra hemma. Men det kan ju ändras med åren som finns kvar. Jag vill bo i centrala London/Dublin och jag ska ha enkelt att ta mig runt. Jag har inga planer på att någonsin skaffa körkort eller en bil.
 
Och till sist min dröm man, ahh Niall Horan från One Direction. Han är en riktig godbit.
Det känns som att han alltid viskar i mitt huvud "Kyss mig, bli min flickvän" hihi. Min fantasi ^^
 
 
Nu fick ni en större uppfattning om min framtid!
 
byebye!
 
 
 
 

Terminal 21

Hej!
Kom helt på att jag har glömt lägga upp bilder. Så nu ska jag bjuda er på mycket bilder från nyöppnade shoppingcentret Terminal 21! Det fanns massa olika butiker där. Jag köpte dock inte mycket där pågrund av att det var super dyrt.
 
 
 
 
 
 
 
San Francisco
 
 
 
 
London
 
 
 
 
Rom
 
 
 
Tokyo
 
 
 
 
Istanbul
 
 
Hollywood
 
 
 
 
 
 
Det fanns mycket mer att se och upptäcka men jag kan ju inte lägga in exakt alla bilder! Men hoppas ni tycker att detta shopping center är lika coolt som jag tycker!
 
 
 
 
 

4th of July!

Hej!
 
Som ni säkert vet så är det USA's nationaldag idag! Så det blir lite firande idag, synd att vi inte kunde fira det i USA men vi kommer nog ha trevlig iaf!
 
Happy 4th of July.. hör jag bara folk säga i mitt huvud ^^
 
 

Ha en trevlig dag!
 
byebye!