Camp Nou

Om ni åker till Barcelona är självklart fotbollslaget FCB's hemarena och museum Camp Nou ett självklart måste! Där finns även världens största FCB-butik som är två våningar! Även om jag inte är ett fotbollsfan så var det en riktig upplevelse!
 
Butiken!
 
 
Lagets omklädningsrum med jacuzzi! Duschar finns till vänster på bilden, glömde att ta med dom ^^.
 
 
Massagebänk, också i omklädningsrummet!
 
 
Här ryms det ca 100 000 människor som mest, största arenan i hela Europa!
 
 
Här sitter spelarna! Fast tyvärr fick man inte sätta sig där, kanske ganska självklart ändå ^_^.
 
 
Så alltså, om ni åker till Barca är det här ett måste! Förutom att sitta på läktaren fanns det också ett museum där man bland annat fick se pokaler och använda tröjor! Nu vill t o m jag åka och se en fotbollsmatch här, haha ;)
Skriver mer resetips snart,
 
 

Hemma från Barca!

Först och främst vill jag säga att jag skulle blogga, och hade haft tid också, men när jag skulle mobilblogga så kunde jag inte logga in! (Det var fel på blogg.se-appen). Så förlåt för det!
På tal om något annat nu; Jag kom hem igår, men orkade verkligen inte blogga ^^. Men nu ska jag börja fylla "Barcelona 2012"-kategorin!
 

Mobil Inlägg - God morgon

Hej alla fina! Jag har sovit väldigt gott ikväll eftersom att jag gick och la mig väldigt sent då klockan var mitt i natten i Thailand. ^^
Jag vaknade dock 6 på morgonen.. Det var inte lika kul! 
Hopoas ni alla mår bra! 

Idag hade jag och Domino tänkt börja lägga upp lite bilder och ni är säkert nyfikna på vad jag köpte på Victoria's Secret jag kan berätta för er att tillslut fick Jason nästan dra mig ut ur butiken för jag ville köpa så mycket! 
 
Aja inget mer finns att skriva just nu!
 
byebye! 
 
 

Hemma!

Hejsan alla! Jo nu har jag och Jason precis kommit hem genom dörren och tomt.. ^^
Ja mamma bestämde sig för att stanna någon natt mer! Jag som brukar boka resorna själv, bokade om så att mamma fick en ny flygbiljett. Jason springer runt i hela huset och studsar så jag måste gå och lugna ner honom. Juste Domino kommer hem om dyrgt en timme så då är det bara mamma som saknas!
 
Kolla Dominos och mina jordgubbar håller på att växa!
 
 

Mer bilder kommer senare!
 
byebye!
 

Mobil inlägg - Poolen

Hej alla fina! Jag sitter vid poolen och har en extrem huvudvärk.. så jag tog en värktablett och nu känns det lite bättre. Som sagt är resan snart slut och det är bara att packa ihop och åka hem sen. Jag har inte börjat packa än och saker ligger huller om buller.. fast jag hinner nog packa iaf!

Hoppas ni mår bra alla fina!
Edit: Mobil bloggning funkar inte riktigt som jag tänkte mig så jag kunde inte stoppa in min underskrift ,, :(
Men här kommer den!!
 
byebye!
 

8 dagar kvar..

Ahh tyvärr är det 8 dagar kvar tills vi åker tillbaka, mycket tråkigt. Men vi har haft en skön tid med fint väder! Jag lovar att det kommer komma upp mycket bilder sen när jag kommit hem. Det kommer komma lite olika slags bilder typ på grejer jag har köpt, bilder från ställen vi har varit på osv ^^ Hoppas ni förstår! Jag befinner mig fortfarande på Koh Saumui fast på ett annat hotell som heter Smile House och ligger i Fisherman Village! Vi tänkte först bo på Hansar Hotel som också ligger i Fisherman Village, men mamma tyckte det var osmart eftersom att det var väldigt dyrt och att det blir mer pengar till min och Jasons shopping då! Dessutom är Smile House finare för där bor man i Bungalows, det är super fint! Bilder kommer senare. :)

På tal om hemfärd så ska mamma och jag passa på att shoppa på Victora's Secret när vi är på Bangkok's flygplats! Jag skulle redan shoppat där om butiken hade funnits när man flyger inrikes men den fanns bara när man flyger utrikes. Jag sprarar det bästa till sist.. haha! ^^  

 

byebye!

 

 


På hotellet!

Hej allihopa! Just nu sitter jag på vårt hotellrum som ligger en bit utanför Barcelona. Vi kom fram vid 4-tiden idag och efter det har vi mest badat i poolen och gått runt på stan (inte Barca, utan i Lloret De Mar, som är en turistort utanför.) På söndag åker vi in till själva Barcelona ;)
Just nu är det dessutom Spanien som spelar en fotbolls-EM-match, och en rolig sak som jag upptäckte var att kommentatorerna pratar HELA tiden, även om det inte händer något på planen! Haha, men nu ska jag börja lägga mig, sov gott! ^_^

PS: Det är något fel på iPaden eller blogg-appen så jag kan tyvärr inte ladda upp bilder! :o

PS2: Kan inte lägga in min "signatur" som vanligt i inlägget, så skriver helt enkelt såhär;

/Domino

Edit: Sis, jag fixar det åt dig ^^


Svar på fråga!

MoshiMoshi, som alla vet så är Domino påväg! Super kul! Nu hittade jag en fråga som jag hade tänkt svara på! ^^


Hej! Varför lägger du aldrig upp bilder på dig själv?

Det händer då och då att vi lägger upp bilder på oss! Som t.ex la Domino upp en bild på sig för inte så länga sedan!

Men eftersom att du vill ha fler bilder så kan du få en bild på mig nu!

Här är nyduschade lilla jag!



(förlåt för dålig kvalite)


byebye!
image description


På väg!

Hej igen! Jag måste bara säga att jag inte vet om vi har gratis internet på första hotellet, så om jag inte skriver på 6 dagar så förstår ni varför! Men i Barcelona har vi hratis internet!
Nu ska vi åka till flygplatsen, skriver då kanske mer ikväll!
Hejdå så länge!


Sista inlägget på svensk mark!

Hej allihopa! Vi kommer åka iväg till Barcelona tidigt inorgon, så det här blir mitt sista inlägg i Sverige på 11 dagar. Just nu provar jag att mobilblogga - jag kommer nämligen inte att ha med mig någon dator på resan! Ska försöka hinna med ett inlägg per dag + någon bild som jag ska ta med mobilkameran. Bilderna som jag kommer ta med systemkameran, alltså de flesta bilderna, kommer ni att få se när jag kommer hem den 29!
Syns snart,


Svar på fråga!

Såg precis en rolig fråga som jag hade tänkt svara på:
Tänker ni på svenska eller engelska? Och vilket språk pratar ni hemma?
- Vi tänker faktiskt på båda språken, mer eller mindre. I skolan tänker jag på svenska, men hemma är det mest engelska. Pappa pratar alltid på engelska hemma, nog för att han kan prata på svenska (men det låter inget vidare, haha), och jag och Noomi brukar blanda svenskan och engelskan när vi pratar med honom ^^. Med mamma pratar vi svenska, och ibland franska eller engelska om vi känner för det. Men för att svara på din fråga exakt: För det mesta engelska, men svenska är också vanligt att vi pratar på, och lite franska ^^. Nu kanske ni tror att vi är värsta proffsen på engelska, men eftersom att vi flyttade till Sverige redan vid 7-års ålder så är vi knappt bättre än en svensk på att stava engelska ord, haha ^____^

Hoppas att ni förstod något!



Funny pics...

Hittade massor av roliga bilder nyss, måste bara visa några av dom här xD
Enjoy!


















Den sista är verkligen min favorit ^^

Någon som känner igen sig?

Dagens bild...

Blir den här eftersom att jag älskar Harry Potter;


Haha!




Snart åker vi...


Förlåt för dålig updatering, har varit upptagen, varit med vänner etc. Men till roligare saker: Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker, om man inte räknar med idag alltså. ^^ Känns helt fantastiskt, ska verkligen shoppa mycket då jag har brist på kläder, haha. Kommer antagligen inte att kunna uppdatera alls, tyvärr. Men vi får se! Men den 29:e kommer både jag och Noomi hem, så ni kommer få massor av bilder på vad vi har köpt, bilder från ställena vi har varit på osv. Så det blir ju awesome!
Har även gjort en ny kategorii: Barcelona 2012, men den kategorin kommer mest att fyllas när jag kommit hem. Om ni undrar varför vi har en kategori som bara heter "New York" och en som bara heter "Thailand" så är det för att vi är ofta åker till de ställena. Barcelona är nog en stad som vi inte besöker igen, så därför får just den resan en egen kategori.

Stay tuned,

Jason gästbloggar - Noori India

Hellu, kändes att det var ett tag sedan någon skrev! Men i alla fall. Noomi och jag var ute och skulle äta igår på Chaweng, vi gick ensamma för att mamma är sjuk. Då gick vi förbi en resturang och när vi hade passerat sa jag till Noomi "Hette inte resturangen Noomi", hon kollade först på mig konstigt men sedan backade vi och insåg att resturangen hette Noori India.. Men det hade ju varit väldigt roligt om den hette Noomi India. :)

En gammal bild! Bilden har Noomi lagt ut för ett tag sedan, det är inte min dator utan hennes!  


Hejdå!



Juicy Couture @ Barcelona


Börjar med att ursäkta att updateringen varit sämst under de senaste dagarna, ska bättra mig från och med nu. Har ju ärligt talat inget att skylla på!

Nej, på tal om något roligare nu! Jag har hittat en Juicy Couture-outlet i Barcelona, vilket nästan är ännu bättre än en riktig butik då jag inte kommer att ha med mig så mycket pengar, ungefär 450 € är väl det jag satsar på, kan låta ganska mycket men det finns massvis med saker som jag behöver köpa! Så nu funderar jag på vad jag ska köpa på Juicy, har redan två par skor sen tidgare (hade tänkt ta med de till Spanien, lägger upp en bild innan vi åker) så tänker nog satsa på något annat den här gången. Kommer tyvärr inte att kunna köpa så mycket, då jag hellre vill ha mycket kläder från Forever 21, till exempel, istället för något enstaka plagg och kanske en väska från Juicy. Men jag får ju se!

Just nu funderar jag på...



De här berlockerna finns inte på deras hemsida längre, men det är ju trots allt en outlet vi ska till, så då borde det finnas "gamla" berlocker ;)

På tal om ingenting så är klockan tre på natten i Thailand, och Noomi och Jason är på ön Samui just nu.

Och en sak till! Vi åker om 6 dagar!



Självbiografi

Hello allihopa! Jag har legat och funderat väldigt mycket på självbiografier och då tänkte jag varför kan inte Domino, jag och kanske Jason (om han vill vara med) göra en självbiofgrafi? ^^

Jag har läst att folk tycker det är så kul att skriva och att man kommer närmre folk då!  

Det hade varit super kul att få skriva om sitt liv så ni verkligen kan lära känna oss! Om vi gör det kommer det vara mycket bilder och roligt fakta.. + att för er som undrar hade jag inte tänkt mig en riktig bok, alltså att vi fixar i något skrivprogram eller något. Skriver mer om detta senare! Hoppas ni har ett fortsatt bra sommarlov så skriver jag mer senare!



byebye!
image description


Lazy...

Hello!
Förlåt så mycket för att jag inte bloggade mer igår, blev så fruktansvärt trött helt plötsligt och orkade inte sätta mig vid datorn. Så känner jag nu också så det blir antagligen inte något mer inlägg idag, tyvärr. Bilder på min nya frisyr kan ni få se imorgon skulle jag tro. Förlåt för att jag har varit/är så lat just nu!

Skriver mer någon gång! ^^

Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov! Riktigt kul, särskilt när man har en semester att se fram emot också, bara 10 dagar kvar!

På tal om något helt annat så ska jag klippa mig idag, passar väldigt bra med tanke på att det var några månader sedan jag klippte mig sist ^^

Bloggar mer senare och kanske lägger upp en bild på resultatet sen?


 


Snorkling = ajaj..

Hejhej alla fina. Jo jag och Jason gav oss ut och snorklade igår och i början var det ju inte så farligt men det var ganska lång grunt så vi gick rätt långt ut.. sen när vi kom ut så snorklade vi en stund och sen började jag få ont i öronen och huvudet vilket jag oftast får när det är varmt ute. Sen när vi skulle tillbaka så var vågorna jätte höga så dom gjorde så att vi ramlade och skrapade oss mot koraller vilket inte var så trevligt, jag har nu flera sår på benen, fötter och händer men jag är glad att vi inte skadade oss allvarligt! ^^

Jag kommer säkert lägga upp bilder på såren senare, när jag har kommit hem!

Hur har ni det idag? Skolavslutning för många right? ♥



image description


Blont vs brunt?





VS...





Vad tycker ni, brun eller blond hårfärg?

Koh Phangan

Moshi Moshi bloggen, jo jag har nu tillbringat hela går dagen på flyg, båt och bil. Tråkig, right? Men vet ni.. jag har kommit fram till Koh Phangan nu en väldigt bergig ö, men så vackert. Detta är vårat tredje stopp alltså näst sista stopp. :)

Kolla vad vackert..







Dock är bilderna inte tagna iår så vattet framför dörren är borta så någon har säkert skadat sig mycket, vilket är synd. Om ni ska åka till Koh Phangan så tycker jag verkligen att ni ska bo på Salad Buri Resort & Spa, rummen är fina, snäll personalen, fin utsikt och god mat. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag. ^^

byebye!

image description


Hemma!

Hello!
Förlåt om jag inte bloggade igår, men jag orkade verkligen inte! Hade sovit ungefär 4 timmar den natten ute på landet med hela klassen, så jag var väldigt trött. Har inte ens packat upp ännu ^^
Snart ska jag åka på stan med pappa och göra något random, vet inte riktigt vad, haha.

Syns senare & glad nationaldag eller vad man nu säger x3

Happy birthday Aqua!

Det här har jag helt glömt bort att berätta men min bästa vän Aqua fyller år idag, hon är en av mina närmsta vänner i USA! Jag hoppas hon har en bra födelsedag och ska senare ringa till henne. Nu får vi alla önska henne en bra födelsedag ^^



(Bilden är inte min, det är en tårta jag gärna skulle vilja köpa till henne för hon älskar Hello-Kitty. Precis som jag och Domino gör)




Byebye!

image description


Bao Bao shop!

Tidigare skrev jag ju om allt smink jag ville köpa i Barcelona, eftersom jag tänkte att det inte finns så mycket annat kul i den staden, men nu har jag bestämt att jag knappt kommer att köpa något smink överhuvudtaget, nästan i alla fall ^^ Nu har jag nämligen hittat en underbar liten affär som heter Bao Bao shop BCN, där det finns massor av söta saker!




Och jag som inte trodde att det fanns sånt här i Barca, haha.

Och förresten så är hela resan bokad nu! Vi åker den 18:e, bor en bit ifrån Barca i 6 nätter och sedan bor vi i Barcelona i 5 nätter! Noomi och jag kommer då alltså att komma hem samtidigt, den 29:e juni ^^ Då kommer ni nog få massor av bilder på vad vi har köpt, förhoppningsvis ^^

Förresten så kommer jag inte att kunna blogga under måndagen, förutom på morgonen då om jag orkar, för att hela klassen ska ut och tälta! Vi kommer hem tisdag eftermiddag och då hoppas jag att bloggandet kommer att återgå till det vanliga. Nu ska jag börja packa, så hejdå för ett tag!


Min nya tröja!


Som jag lovade i fredags, här är en bild på min nya tröja:


(Det står OMG på den om ni inte ser det ^^)
Blog u later,

SVAR PÅ FRÅGOR!

 MoshiMoshi alla fina! Jo jag vet att jag/vi är väldigt dåliga på att svara på frågor, det är många som är nyfikna och undrar massa saker. Såå jag har valt ut några frågor och ska nu svara på dom

Hejhej! superfin blogg! några planer inför dagen?

Hej på dig med! Tack så mycket, vi gör allt för att ni ska gilla den. Dessvärre är allt inte riktigt klart än. Jag har badat idag (Tidsskillnad mellan Sverige och Thailand) vi är på vårat andra stopp, Phuket. Jag vet dock inte vad Domino har för sig.

Fin blogg :D
har du tänkt att se Snow White & The Huntsman? :D

Tack så mycket! ^^
Vi hade faktiskt tänkt det, jag är inte riktigt en bio människa men vi hade tänkt se Snow White i alla fall!

Hejsan! älskar din blogg! Har du några tips på hur man blir en lika bra bloggerska som dig? :)

Hej! Tack så mycket. Faktiskt är vi två bloggerskor. Bara var ärlig, låtsas inte vara någon du inte är då kommer du längst. :)

Riktigt söt! I vilket program gör du/ni den? :3

Tack tack. Jag gör allt i Photoshop CS5, ganska enkelt program inte så avancerat alls. ^^

Om ni har fler frågor bara skriv dom i kommentars fältet så svarar jag eller Domino på dom så snabbt som möjligt. Nu hoppas jag ni har en fortsatt trevlig dag och nu ska jag snart åka ut till Phuket Town!

Byebye!

image description

 




Bråttom!

Är väldigt stressad just nu, ska bort nu i helgen, och kommer inte ha tillgång till bloggen! Lägger upp min nya tröja på söndag, bye bye!